Легендарният фронтмен на Van Halen и успешен солов артист Дейвид

...
Легендарният фронтмен на Van Halen и успешен солов артист Дейвид
Коментари Харесай

Музикални хроники: „Спях с всяко красиво момиче, което имаше два крака“ – Дейвид Лий Рот устройваше конкурси за фенки и искаше да застрахова пениса си

Легендарният фронтмен на Van Halen и сполучлив солов актьор Дейвид Лий Рот е прочут по ред аргументи: поради мощния си глас, трите си интервала в емблематичната хард рок група и по-късно поради изявите си като радиоводещ.

Певецът има безчет пикантни истории за описване към безразборните си полови прекарвания – и в най-силните години на Van Halen дори създава специфична система за асортимент и примамване на девойки от публиката.

Рот се възползва от обстоятелството, че бандата към този момент има задоволително огромен екип, който се грижи за тяхната техника, за преместването на багажите и за всички неподходящи действия към реализирането на един концерт. Вокалистът намира на тези хора и спомагателна задача – по време на концерт да се оглеждат деликатно в публиката и да сортират най-атрактивните последователки. Избраните хубавици получават пропуск за зоната зад сцената, където след концерта могат да отидат и да се срещнат със звездите от Van Halen.

Естествено, там задачата на Дейвид Лий Рот е бърза свалка и секс с определените дами (може и да са повече от една) още същата вечер.

Човекът, довел момичето, с което Рот в последна сметка си ляга, получава 100 $ бонус. Останалите почитателки пък се размотават в бекстейджа, където чиновниците също получават късмет да се заговорят с тях, откакто приключат работата си по разкачването на техниката и преместването ѝ в бусовете.

Мотивацията е сериозна и води до доста бърза и ефикасна активност по изчистване на цялата сцена след шоутата – по тази причина и концепцията на Дейвид Лий Рот е толкоз устойчива и е в полза на всички забъркани.

Това разкрива един от водещите по MTV, Марк Гуудман, който се сближава с Рот през 80-те, когато Van Halen са на върха.

„ Докато Дейв беше на турнета, без значение дали с Van Halen или независимо, той поставяше ограничители пред сцената, боядисани от неговата страна в разнообразни цветове: алено, синьо и зелено, с цел да отбелязва другите секции с почитатели “, споделя Гуудман.

„ Той се оглеждаше за готини мацки, а сред песните отиваше до своя помощник Еди в профил на сцената и му споделяше: „ Зелено, вдясно, на 14-ти ред, трето място “. Асистентът отиваше в публиката и залепяше един пропуск за бекстейджа върху определеното момиче. Така след шоуто имаше 25 девойки в гримьорната, които смятаха, че са определени да бъдат с Дейв през съответната вечер. И редица от тях в действителност щяха да бъдат. Останалите щяха да приключат с някой различен от бандата, или, в случай че се наложи, с човек от екипа “.

В най-неконтролируемия интервал се стига до такава степен жена да заведе дело за бащинство против виртуозния китарист на групата Еди Ван Хален. Покрай този случай Дейвид Лий Рот взема решение, че желае да застрахова пениса си, именуван от него „ Малкия Елвис “. Набелязаната сума е 1 млн. $, само че концепцията не се реализира.

„ Единствените любовни афери от тези години, за които скърбя, са тези, в които не бях забъркан. Спях с всяко красиво момиче, което имаше два крайници ”, признава рок легендата по-късно и се хвали, че един път се е справил с пет дами едновременно.

Показателно е, че през всичките тези години Лийт Рот по този начин и не се дами, въпреки че твърди, че е имал четири огромни любови в живота си.

Днес американецът към този момент е 67-годишен и след отдръпването си от сцената, с наслада си напомня лудите дни около своите шест албума с Van Halen в края на 70-те и началото на 80-те.

“Живеехме живота си ужасно жестоко и примитивно ”, осъзнава рок легендата години по-късно и прибавя:

Ако се има вяра на безбройните истории към Дейвид Лий Рот, за подобен метод на живот постоянно ще се намерят искащи.

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР