Легендарният френски астролог от XVI век Нострадамус, известен с предсказанията

...
Легендарният френски астролог от XVI век Нострадамус, известен с предсказанията
Коментари Харесай

Нострадамус със смразяващо предсказание за разпад на ЕС през 2022 г.?

Легендарният френски астролог от XVI век Нострадамус, прочут с предсказанията си на редица значими събития от международна големина стотици години преди те да се случат, е предизвестил и за вероятен колапс на Европейски Съюз през актуалната година, гласи една доктрина, за която споделя в собствен материал express.co.uk.

Според изданието ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е била предизвестена, че фамозният пророк е допустимо да е предсказал сгромолясването на Европейския съюз през 2022 година Според някои тълкувания на неговите предсказания мистикът, живял преди 450 години, явно е считал, че 2022 година ще бъде надалеч от естественото.
Какви ще бъде 2022 година съгласно предсказанията на Нострадамус?
2021 година беше сложна и тежка, изпълнена с неустановеност и паника. Очакваме новата година, изпълнени с вяра, че ще е по-добра, по-л...
Прочети повече
Както е известно, пророчествата на Мишел дьо Нострадам са събрани в труд, озаглавен „ Предсказания “, и съставляват загадъчни четиристишия с съвсем оракулска неизясненост, разграничени на 10 обособени глави, наречени „ Векове “. Именно тази неизясненост дава опция предсказанията му да бъдат тълкувани по всевъзможни способи. Въпреки това мнозина са уверени, че той фактически е видял и предсказал събития като Големия пожар в Лондон през 1666 година, възхода на нацистката партия в Германия, гибелта на Джон Кенеди през 1963 година, офанзивите против кулите на Световния търговски център в Ню Йорк през 2001 година и доста други.

В четиристишието, което даде съображение на някои тълкуватели да видят раздробяване на Европейски Съюз, с типичния за Нострадамус двузначен изказ се приказва за свещени храмове в римски жанр и отменяне на основите. Това е разтълкувано като разпад на блока, защото Европейски Съюз всъщност е основан на основата на Римския контракт от 1957 година Дали това ще се сбъдне ни остават единствено 12 месеца, с цел да разберем.

 

 
Вижте по кое време ще има Трета международна война съгласно Нострадамус
Нocтрaдaмуc прeдcкaзaл кaк изтoчeн цaр щe зaвлaдee Eврoпa прeди нaчaлoтo нa Трeтaтa cвeтoвнa вoйнa. Тoвa ca oткрили изcлeдoвaтeли oт кa...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР