Легендарният Джордж Сейнт Пиер е във върхова форма и готов

...
Легендарният Джордж Сейнт Пиер е във върхова форма и готов
Коментари Харесай

Сен Пиер: UFC не искат да избягам в титлата в лека категория

Легендарният Джордж Сейнт Пиер е във върхова форма и подготвен за пердах с Хабиб Нурмагомедов. 39-годишния канадец е някогашен първенец в полусредна и междинна категория. Той се отдръпна при започване на предходната година, откакто организацията му отхвърли пердах с непобедения дагестанец. Сега обаче още веднъж се приказва за борба сред тях и " Rush " е подготвен за това предизвикателство.

Сейнт Пиер е в серия от 13 следващи победи. В своята последна борба Джордж се завърна след 4-годишно неявяване и победи Майкъл Биспинг, с цел да завоюва купата в междинна категория през 2017 година. За страдание Сейнт Пиер оваканти купата няколко дни, откакто я завоюва, тъй като имаше здравословни проблеми. Той има вяра, че UFC не желаят той да направи същото и с купата в лека категория. Ето какво още сподели Джордж пред BT Sport:

" Изкушаващо е и аз не спирам да упражнявам. В момента е рецесията с Коронавирус и при нас не е разрешено да тренираш. Аз упражнявам крепко и се усещам във върхова форма. Боецът обаче постоянно финален схваща по кое време неговото време е завършило. Не знам. Имаме потребност от 3 страни, с цел да създадем една борба. Трябва конкурент, различен конкурент и организацията.

Не знам дали организацията ще създадат тази борба. Избягах на UFC с купата в полусредна категория, а по-късно и с тази в междинна категория. Те сигурно не желаят да направя същото и с тази в лека категория. Вече съм на 39 години. Не мисля, че мога да се удрям в лека категория, без това да повлияе на моето показване. "
View this post on Instagram
on Aug 27, 2020 at 12:48pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР