Легендарният джаз певец взе първите си уроци по пилотиране дни

...
Легендарният джаз певец взе първите си уроци по пилотиране дни
Коментари Харесай

Васил Петров нае хеликоптер за концерта си в НДК

Легендарният джаз артист взе първите си уроци по пилотиране дни преди мегаспектакъла " СИНАТРА: ВЕГАС " 2

Легендата на джаза Васил Петров взе първите си уроци по пилотиране броени дни преди мегаспектакъла " СИНАТРА: ВЕГАС " 2, който ще се организира на 12 ноември от 20.00 ч. в Зала 1 на НДК. Известният артист издигна хеликоптер във въздуха край София като част от трескавата подготовка за идното си шоу. Концертът ще стартира с музикалната тематика от кино лентата " Невъзможна задача ", а ценителите ще видят звездата в необикновеното амплоа на специфичен сътрудник.

Въпреки страха си от високото, Васил Петров излетя от пистата в Долна баня под управлението на умел инструктор. “Напук на терзанието ми, прекарването във въздуха беше фантастично! Красота и чист адреналин ”, сподели музикантът. Дали той ще стигне с хеликоптера до НДК или ще го включи в концерта, следва да разберем.

Със сигурност Васил Петров отново ще превърне Зала 1 в първокласен джаз клуб за второто издание на „ СИНАТРА:ВЕГАС “ - театър, основан в завладяващия дух на 60-те години. В елегантното шоу музикантът ще представи авторски аранжименти на безконечните шлагери на Франк Синатра. Специални посетители на сцената ще бъдат американската блус и соул звезда Брус Джонсън и поппевецът Орлин Павлов. Към тях ще се причисли надарената Михаела Филева.

Мегаспектакълът „ СИНАТРА:ВЕГАС “ 2 ще бъде трогателен микс от суинг, джаз и боса нова. Музиката ще е под съпровода на „ AllStars Биг Бенд ” с диригент Антони Дончев, в който влизат едни от най-хубавите джаз музиканти на България. Неповторимата атмосфера на Лас Вегас ще бъде допълнена от кабаре балет в обилни театрални костюми по дизайн на Кремена Халваджиян. Хореограф е Алекс Енева, режисьори са Румен Григоров и Алекс Борназ, а идеята  за спектакъла е на Маргарита Тошева, която е и негов продуцент.

Билетите за шоуто са в продажба на цени от 30, 40, 50, 60 и VIP- 80 лв., в мрежата на ticketportal.bg и Билетен център НДК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР