Легендарният Димитър Пенев изненада привърженик на ЦСКА, който закупи ВИП

...
Легендарният Димитър Пенев изненада привърженик на ЦСКА, който закупи ВИП
Коментари Харесай

Димитър Пенев изненада фен на ЦСКА

Легендарният Димитър Пенев изненада последовател на ЦСКА, който закупи ВИП билети за юбилея на 5 май. Навръх 70-ата годишнина на Националния стадион " Васил Левски " ЦСКА приема Лудогорец в мач от XXXIII кръг на Първа лига, който ще стартира в 20:00 часа. Два часа по-рано - в 18:00, стартира празникът на стадиона, по време на който почитателите ще станат очевидци на грандиозно шоу.

Димитър Ганев е почитател на ЦСКА още от дете. Той закупи ВИП билети за цялото си семейство, а в подмяна получи първокласни дарове от клуба в символ на признателност.

" Реших да си закупя ВИП билети, тъй като ми хареса самодейността на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за изработката на нов терен въз основата в Панчарево, който ще бъде употребен от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм благополучен, че мога да дам своя принос за тяхното развиване ", показа разчувстваният почитател пред уеб страницата на клуба.

" Призовавам всички последователи, които имат опция, да оказват помощ на обичания клуб, с цел да се върне допустимо най скоро там, където му е мястото - на върха ", съобщи Димитър Пенев.

 Христо Гърбов: За себе си съм почитател №1 на ЦСКА
Христо Гърбов: За себе си съм почитател №1 на ЦСКА

" Така скочих, когато Десподов вкара на Лудогорец... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР