Легендарният бивш вратар на Байерн (Мюнхен) Сеп Майер подкрепи Мануел

...
Легендарният бивш вратар на Байерн (Мюнхен) Сеп Майер подкрепи Мануел
Коментари Харесай

Легендата на Байерн Сеп Майер защити Нойер

Легендарният някогашен вратар на Байерн (Мюнхен) Сеп Майер поддържа Мануел Нойер за рецензиите му към управлението на клуба по отношение на освобождението на треньора на вратарите Тони Тапалович.

Майер беше дълготраен пазач на Байерн (Мюнхен) и на Германия, а в кариерата си е спечелил три европейски купи с Байерн, както и купите на Евро 1972 и Мондиал 1974 с националния тим. В последните години той беше и треньор на вратарите в националния тим.

Нойер, който е навън от отбора до края на сезона поради фрактура на крайници, атакува клуба в изявление за немския вестник " Зюдойче Цайтунг " и за уеб страницата " The Athletic " поради скорошното изненадващо уволняване на Тони Тапалович, който беше негов треньор в Байерн от идването му през 2011 година, а също така е негов непосредствен другар и кум.

Впоследствие Нойер бе разкритикуван  поради изявлението от шефовете в клуба  Оливер Кан и Хасан Салихамиджич.

" На Мануел е разрешено да приказва намерено. Салихамиджич може да го сметне за вярно или не, това е негово право. Но Мануел е умел състезател, добър и свободен човек. Аз също съм казвал неща в предишното, в случай че нещо не ми харесва. Не съм го коментирал обществено, само че Нойер е спасявал Байерн в толкоз доста мачове и постоянно е играл на най-високо равнище, по тази причина му е разрешено да изкаже своето отчаяние. Това е човешко ", съобщи Сеп Майер.
 Нойер проговори след травмата си и разкритикува шефовете на Байерн в извънредно изявление Нойер проговори след травмата си и разкритикува шефовете на Байерн в извънредно изявление
“Цялото нещо се разви малко неуместно. И има единствено губещи. Процедурата по уволнението на треньора на вратарите Тони Тапалович не беше като за Байерн ", сподели още 78-годишният Майер. И запита за какво управлението на Байерн не е обяснило по-ясно нещата, като направи връзка със личното си овакантяване като треньор на вратарите за немския народен тим през 2004 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР