Легендарният бивш треньор на Милан и Рома Фабио Капело заяви,

...
Легендарният бивш треньор на Милан и Рома Фабио Капело заяви,
Коментари Харесай

Тези 9 точки разлика между Рома и Милан лъжат, убеден е Капело

Легендарният някогашен треньор на Милан и Рома Фабио Капело съобщи, че тези 9 точки, които разделят двата отбора в класирането, не е индикатор за разликата в качеството на тимовете преди конфликта сред тях тази седмица. Срещата е в неделя от 18:15 часа. Към момента “джалоросите” се намират на пето място, а “росонерите” са осми. Според Капело Стефано Пиоли е съумял да преобрази домакините, откакто през октомври застана отпред на отбора, заменяйки Марко Джампаоло.

" Към момента има 9 точки разлика. Това се дължи основно на седемте първи мача в шампионата, когато Милан имаше усложнения под управлението на Джампаоло. След идването на Пиоли и последващия трансфер на Златан Ибрахимович обаче нещата сигурно се усъвършенстваха ", съобщи пред Tuttosport някогашният треньор.

Капело счита, че " росонерите " към момента изпитват усложнения в отбрана, само че могат да бъдат рискови на контраофанзива и да застрашат вратата на " вълците ".

" Милан може да ги нарани на контраатаки. Те към този момент играят и печелят дружно. Проблемът на тима е защитата и възобновяване на играчите ", приключи именитият експерт.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР