Легендарният бивш капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн е не

...
Легендарният бивш капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн е не
Коментари Харесай

Рой Кийн нападна Тен Хаг за отношението към Кристиано Роналдо

Легендарният някогашен капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн е не е склонен с отношението на Ерик загар Хаг към Кристиано Роналдо. Нападателят се трансформира в твърда запаса в Премиър лийг, а в миналото дерби против Манчестър Сити даже не се появи в игра. Мениджърът изясни, че в съответния случай бил подходил по този начин от почитание към португалеца, пробвайки се да му спести срама да взе участие в загубата с 3:6.
 Тен Хаг: Не можех да вкарам Роналдо в игра от почитание към него и кариерата му Тен Хаг: Не можех да вкарам Роналдо в игра от почитание към него и кариерата му
“Мисля, че Юнайтед показва пренебрежение към Роналдо - съобщи Рой Кийн в ефира на “Скай Спорт ”. - Трябваше да го пуснат да си тръгне през лятото. Тен Хаг съобщи, че ще разчита на него, тъй като желал да има разновидности. ОК, само че да държиш Кристиано на пейката не е като да се възползваш от вариантите си. Той е един от най-великите играчи в историята. ”

“Вижда се, че мениджърът ще продължи да не разчита на Роналдо и по тази причина през сезона нещата ще стават все по-грозни. Манчестър Юн демонстрира пренебрежение към него като футболист ”, добави ирландецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР