Легендарният бивш капитан на Арсенал Тони Адамс засипа с похвали

...
Легендарният бивш капитан на Арсенал Тони Адамс засипа с похвали
Коментари Харесай

Тони Адамс: Само Меси е по-добър от Букайо Сака

Легендарният някогашен капитан на Арсенал Тони Адамс засипа с похвали актуалната звезда на " артилеристите " Букайо Сака. Според някогашния защитник 21-годишния футболист е играчът на сезона и сега по-добър от него е само Лионел Меси.

" Надявам се, че скоро клубът ще обвърже Букайо с дълготраен договор и аз ще спра да се безпокоя. Също като мен, той е почитател на Арсенал, роден в Лондон, който мина през академията и клубът е в кръвта му.

Ако сега има по-добър футболист в международния футбол - човек, който да вкарва и да създава голове по подобен метод, това е единствено Лионел Меси. Букайо е под пара и той е повода Арсенал да бъде на върха в класирането. Ерлинг Холанд може да вкара стотици голове за Манчестър Сити, а Маркъс Рашфорд също прави свръхестествен сезона, само че Букайо е същинският Футболист на годината. Това е по този начин, тъй като той беше най-хубавият състезател на Англия на Световното и е най-хубавият състезател на тима, който има преднина от осем точки на върха в Премиър лийг ", счита Адамс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР