Легендарният бивш футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че

...
Легендарният бивш футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро заяви, че
Коментари Харесай

Дел Пиеро отказа коментар за евентуалното си завръщане в Ювентус

Легендарният някогашен футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро съобщи, че няма да разяснява информациите, които го свързват със завръщане в италианския клуб и акцентира, че в този момент е моментът тактиката на гранда от Торино да бъде подкрепена.

Името на Дел Пиеро се загатва от италианския вестник Gazzetta Dello Sport като водещ претендент да размени Павел Недвед на вицепрезидентския пост в клуба.

„ Ювентус е част от моя живот и поради моята история, постоянно ще бъда свързван с него “, сподели Алесандро Дел Пиеро в изказване, оповестено в профилите му в обществените мрежи.

„ Като всеки различен почитател проследявам обстановката доста деликатно, а също във връзка моята работа и обществената ми роля неизбежно съм издирван за мнения в случаи като този. Много нега бяха казани и написани. Това е внимателен миг за клуба и единственото, което има значение в този момент за тези, които обичат Ювентус е да бъдат основани най-хубавите условия за хората, които управляват клуба в този комплициран стадий “, добави 48-годишният италианец.

„ Това е доста виновна задача, която заслужава цялостната ни поддръжка. Време е да бъдем още по-големи последователи. По тази причина, мисля, че е вярно са не разясняваме клюки и вести, които могат да се трансфорат в спекулации. Така ще направя през днешния ден и в идващите дни. Искам единствено да пожелая триумф на тези, които са ангажирани с Ювентус сега и да работят с професионализъм, отдаденост и пристрастеност към клуба “, разгласи още Дел Пиеро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР