Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели

...
Легендарният бивш футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели
Коментари Харесай

Паро: Най-важното е да опазим суха мрежа

Легендарният някогашен футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов показа експертното си мнение преди дуела сред ЦСКА-София и датския Копенхаген от третия прелиминарен кръг в Лига Европа довечера от 20,45 часа в София.
“В такива срещи би трябвало да се играе мъдро и да си свръхмобилизиран. Нужно е да не се рискува ненужно, за не ти вкарат един-два гола и всичко да завърши небрежно. Смятам, че 1:0 в първия дуел е добър резултат, само че най-важното е да не се допусне. Лошо е, че първата среща е тук, тъй като в реванша на домакините и стените оказват помощ. Затова би трябвало да се опече работата още в София.  Представяне на книга за Аспарух Никодимов @@@
С тази офанзива съм уверен, че тимът ще вкара най-малко един път. Събрани са много остри, бързи и ексцентрични футболисти, а централният нападател Мауридес се вписва доста добре. В средата на терена също са събрани положителни реализатори и тимът наподобява солидно. Защитниците би трябвало да са доста съсредоточени, тъй като против Адмира в Австрия демонстрираха съмнения. Копенхаген е класа, само че е Барселона или Байерн Мюнхен. Дори и отпадане няма да е срамно. Имам положително чувство и предвиждам най-малък триумф за ЦСКА или нулево равенство”, споделя Паро пред “Тема Спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР