Легендарният български футболист Красимир Балъков даде интервю пред Мариян Станков-Мон

...
Легендарният български футболист Красимир Балъков даде интервю пред Мариян Станков-Мон
Коментари Харесай

Животът е кутия с бонбони: Красимир Балъков проговори за най...

Легендарният български футболист Красимир Балъков даде изявление пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на „ Нова телевизия “. В него той приказва за изключителната си кариера, международното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, както и за персоналния си живот. Великотърновецът има две деца – Красимир-младши и Глория, които са плод на любовта му с някогашната му брачна половинка Татяна. 

„ Аз до ден-днешен се разбирам съвършено с моята някогашна брачна половинка. Раздялата ни стана доста гладко, без драми и огромни разтърсвания. Това се случи в края на кариерата ми. Това беше първото най-лошо, което се случи в живота ми като цяло, и което трябваше да превъзмогвам с огромни старания. Тогава бях към края на кариерата си. И бях доста в общественото пространство. Затова съм задължен да благодаря на моята брачна половинка Татяна, която прояви схващане и се отнесе по най-професионалния метод към цялата обстановка. Нашата разлъка беше към 29 май, а аз върших моя финален мач. Никой не разбра, че ние сме разграничени. Тя беше до мен “, върна се обратно към 2003 година Бала.



След развода си с Татяна, ексфутболистът намира любовта в германката Кати Фогел.

Той разкри и защо е изхарчил първите си огромни пари, извоювани от футбола: „ Как няма да помня? Аз направих такава нелепост, която доста рядко се прави. Първите ми огромни пари бяха в младежкия народен тим, дадени ми за квалификации, които играехме. Нещо, което бяхме спечелили – 3000 марки. И първото, което направих, е да купя колата на нашия видео оператор. Едно „ Пежо “ комби. А втората ми нелепост, която направих, беше на първата ми заплата в Спортинг (Лисабон), която беше 8000 $. Влязох в един мол, в един магазин прекрасен, и ги похарчих от първата до последната стотинка за 1 ден. И когато се прибрах у дома и разбрах какво съм направил, не можах да дремя цяла нощ, питайки се по какъв начин мога да направя такава дивотия. Защо го направих? Защото сме живеели до 90-та година в различен строй. Ние нямахме. Майка ми събираше пари, с цел да ми купи черно поло, шалвари, дънки. Купих облекла за 8000 $. Честно да си кажа – половината бяха в дрешника и въобще не съм ги обличал. Имаше едни ботуши каубойски, остри, които купих два чифта, само че в никакъв случай няма да обуя. Човек пораства с времето, значимото е да си вземе уроците и да не повтаря грешките “, показа именитият български футболист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР