Легендарният български футболист държа пресконференция пред журналисти в днешния 2

...
Легендарният български футболист държа пресконференция пред журналисти в днешния 2
Коментари Харесай

Официално: Бербатов обяви кандидатурата си и заговори за нови манипулации

Легендарният български футболист държа конференция пред публицисти в днешния 2 февруари и в компанията на своя екип публично разгласи, че ще се кандидатира за президент на още веднъж !
" Идеята на конференцията е да подчертаваме върху няколко точки и тематики. Тъй като конгресът на 18 март ще бъде избирателен, публично желая да заявя, че се кандидатирам за президент на БФС ", стартира Бербатов и добави:
" Видяхме каква поддръжка имаме от клубовете, за което им благодаря. Гоним броя от 50 клуба. Това ме задължава да изляза и да кажа, че още веднъж съм претендент за президент на БФС, защото конгресът ще бъде избирателен. Искам да помоля претендентите, които също имат предпочитание, да изявят своето предпочитание намерено. Така всички ще знаем кои са претендентите за президент на БФС. Да показват своите хрумвания и проекти - нещо, което ние направихме предходната година. Запознахме всички с нашата стратегия. Тя е същата, само че търпи развиване и смяна. Ако има такива искащи, бих желал да се разгласят обществено. Ако актуалният президент желае да направи същото, би било отлично. Предният път излезе в неплатен отпуск. Всички би трябвало да имаме еднакъв старт и условия ".
" Тъй като конгресът е избирателен, учудващото е, че клубовете не престават да бъдат натискани да подписват контрадекларации. Най-пресният образец е от тази заран - от Шумен. Човекът излезе и даде публичност на това, което се е случило. Имало е даже изнудване. Въпросът е за какво се случва всичко това, откакто конгресът ще бъде избирателен. Може би това е ход от управлението на БФС, с който да анулират конгреса. Това не е морално вярно. Не е единствено този клуб, има още такива ".
" Компетентните органи бяха сезирани предния път, по този начин направихме и в този момент. Това, което се случва, не е вярно. Искаме да избягаме от целия негативизъм и рецензия, само че това не е допустимо. Искаме да предпазим клубовете. Въпросът е за какво не престават с този напън да събират тези контрадекларации ", запита някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР