Легендарният Бадр Хари не смята да спира с кикбокса, въпреки

...
Легендарният Бадр Хари не смята да спира с кикбокса, въпреки
Коментари Харесай

Бадр Хари: През 2021 година ще стана чудовище

Легендарният Бадр Хари не счита да стопира с кикбокса, макар че кариерата му от години върху надолу. 36-годишният мароканец е в серия от 3 следващи загуби за първи път в кариерата си. Bad Boy загуби последната си борба от Бенджамин Адегбуи, който го победи с нокаут в края на 2020 година. Бадр падна в тежък нокдаун и отхвърли да продължи, откакто носът му беше строшен.

Така той губи два пъти от Рико Верхувен и Адегбуи и към момента няма победа в GLORY. Хари няма победа като цяло в кикбокса от 2015 година. Много от почитателите пожелаха техният любим да се отдръпна, само че той не счита да го прави. Преди няколко дни Хари стана татко на близнаци и към този момент има 5 деца, а това е обвързвано с пари и той възнамерява да продължи с боевете.

В своя акаунт в обществените мрежи Бадр проговори за първи път след загубата от Адегбуи. Той показа, че ще си партнира с MB Nutrition и ще усъвършенства своето физическо положение, с цел да стане страшилище през 2021 година. Ето какво още написа той:

“От физическата подготовка до борбите в кикбокса е значимо да се чувствате мощни и добре готови във връзка с храненето. Една от главните ми цели през 2021 година ще бъде да имам друго физическо положение. Както към този момент казахме... от време на време светът се нуждае от страшилище.

Като новият дипломат на компанията имам доста хрумвания за плановете и акциите, в които ще вземам участие и с неспокойствие чакам да ги съживя с моята Badr Army по целия свят”.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР