Легендарният Armin Van Buuren ще разлюлее Борисовата градина в София

...
Легендарният Armin Van Buuren ще разлюлее Борисовата градина в София
Коментари Харесай

Легендарният Армин ван Бюрен пристига в София на 30 август

Легендарният Armin Van Buuren ще разлюлее Борисовата градина в София с електронни ритми на 30 август. Сетът на петкратния притежател на титлатa " Най-добър диджей в света "  е част от поредицата Sofia Solid. Той ще се състои на Столичния колодрум, прочут и с името " Арена София " (да не се бърка с едноименната зала). Изявата му ще огласи столичния парк единствено ден преди най-голямото музикално събитие в София за лятото - концертът на Ед Шийрън на 31 август, който ще е на стадион " Васил Левски ". 

Сензационният холандец застава зад пулта в Борисовата градина скоро след издаването на последния си албум. Breathe In излезе при започване на 2024 за личния лейбъл на актьора, Armada Music. Деветият запис на Армин ван Бюрен е мощно обвързван с медитацията и значимата роля, която тя играе в живота на музиканта. Албумът, продължение на Feel Again, е празник на живота и припомня по какъв начин музиката и дансингът не престават да сплотяват хората.



Роденият през 1976 година в Лайден Армин се увлича по електронните звуци още от дребен, а на 14 стартира и самичък да прави музика. Предаването му A State of Trance печели премиите за " Най-добро радио шоу " и се излъчва в ефира на над 100 радиостанции в 84 страни, а самият Ван Бюрен е разгласен за диджей номер 1 в международната ранглиста на DJ MAG Top 100 пет пъти. През 2014 година е номиниран за " Грами " за песента This Is What If Feels Like.

Многобройните му участия включват Ushuaia Ibiza Beach Hotel, клуб Hi Ibiza,  фестивали като Tomorrowland (Белгия), Electric Daisy Carnival (Лас Вегас, Ню Йорк), Untold Festival (Румъния), Ultra Music Festival (Маями) и събития из целия свят. Армин е и първият соло актьор от денс музиката, който излезе на сцената на " Медисън Скуеър Гардън ". 

Сетът в София е част от турнето му за 2024, което включва изяви и на фестивалите Tomorrowland, Ultra в Маями (САЩ), Сантяго (Чили), Лима (Перу) и други Билетите за изявата му на 30 август към този момент са в продажба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР