Легендарният аржентинец Ману Джинобили разкри, че Коби Брайънт е харесал

...
Легендарният аржентинец Ману Джинобили разкри, че Коби Брайънт е харесал
Коментари Харесай

Коби Брайънт искал да привлече талант на Реал Мадрид в ЛА Лейкърс

Легендарният аржентинец Ману Джинобили разкри, че Коби Брайънт е харесал играта на крилото на Реал Мадрид Габриел Дек на миналогодишното международно състезание, като даже е желал да го притегли в Лос Анджелис Лейкърс.

" Коби не знаеше имената на играчите, само че се интересуваше. Той бе изцяло пристрастен по баскетбола, бе възпитаник на играта. Питаше ме за играчите и аз му разяснявах. Той се влюби в играта на Тортуга (б.р - прякорът на Габриел Дек). Казах на Дек след мача, че Коби му е почитател и желае да го вземе в Лейкърс. Коментирахме решението с треньора, описах му за характерностите на играча, които не знаеше. Бе заинтригуван, само че по-късно се изнервих и не желаех да приказвам по тематиката повече ", споделя четирикратният първенец от НБА ъс Сан Антонио Спърс.

Дек бе в основата на сребърния орден на Аржентина, подпомагайки отбора си със приблизително по 13.9 точки и 3.1 битки. 25-годишният баскетболист дойде в Реал Мадрид през 2018 година, а през сегашния сезон записва приблизително по 7.4 точки и 3.2 битки за 20 минути на мач в Евролигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР