Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена

...
Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена
Коментари Харесай

Дългоочаквано: Индиана Джоунз се завръща, а с него и Харисън Форд


Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена Индиана Джоунс се завръща. Той се включва в новото рандиозно премеждие в „ Индиана Джоунс и часовникът на ориста “ , което ще бъде по кината през юни.

Харисън Форд още веднъж ще постави иконичната шапка и бич и ще влезе в ролята на професора по археология. Във кино лентата той ще си партнира с Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като главния антагонист Волер.

Индиана Джоунс и часовникът на ориста “ ще хвърли феновете в конкуренция с времето. Трейлърът разкрива доста от стила, атмосферата и запазените марки на обичаната поредност. Той демонстрира, че Джоунс не е изгубил и парченце от чара и хъса, с който се хвърля в приключенията.

Действието се развива през 1969 година, когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Известният археолог и приключенец е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е някогашен нацист и сегашен член на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната, и който е твърдо решен да прекрои света, както той желае. Индиана Джоунс обаче се впуска в шеметна конкуренция с времето, с цел да му попречи да реализира това.

В функциите влизат още Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и други

Режисьор на кино лентата е двукратно номинираният за „ Оскар “ Джеймс Манголд, а изпълнителен продуцент - Стивън Спилбърг. По думите на Манголд филмът ще бъде жадуваното от почитателите завръщане към духа на истинската трилогия на Джордж Лукас и Спилбърг.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР