Легендарният английски вратар Питър Шилтън излезе с любопитна публикация в

...
Легендарният английски вратар Питър Шилтън излезе с любопитна публикация в
Коментари Харесай

Шилтън попита феновете дали да се среща с Марадона - все още не се бил извинил

Легендарният британски вратар Питър Шилтън излезе с любопитна обява в " Туитър ". Двукратният притежател на КЕШ с Нотингам попита почитателите дали да се види с Диего Марадона. Аржентинецът ще посети Англия през лятото и Шилтън ще го предложения на среща. Двамата не са имали допир след прословутия четвъртфинал от Мексико'86, когато светът вижда гола с Божията ръка и великия рейд на Марадона от центъра.

Рекордьорът по мачове за Англия (125) прибавя, че капитанът на " гаучосите " по този начин и не му се е извинил за нередовния гол на " Ацтека ". На Острова пък напомнят, че през 2005 година дон Диего е декларирал в личното си телевизионно шоу, че даже за секунда не е съжалил, че е вкарал с ръка на англичаните.

" Трябва ли да приема поканата за среща с Марадона? Аз знам какво изпитвам, само че вие на какво мнение сте? Това е днешният ми максимален спор ", написа Шилтс в обществената мрежа. Повечето от ентусиастите посъветваха 68-годишният някогашен вратар да се срещне с митичния аржентинец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР