Легендарният американски рапър Dr. Dre представя своя нов албум след

...
Легендарният американски рапър Dr. Dre представя своя нов албум след
Коментари Харесай

Новият албум на легендата Dr. Dre вече и на физически носител

Легендарният американски рапър Dr. Dre показва своя нов албум след 15-годишно очакване. Доскоро планът беше вероятен единствено за цифрови поръчки, само че към този момент се предлага и на физически притежател. Албумът е озаглавен Compton: A Soundtrack by Dr. Dre и е напълно въодушевен от биографичния филм Straight Outta Compton, отдаден на паметната рап група N.W.A., от която потегля кариерата на огромния хип-хоп продуцент. Dr. Dre споделя: " Този път съм подготвен. Наистина излиза. Много съм разчувствуван и мисля, че песните в действителност ще се харесат на всички ".

Compton: A Soundtrack by Dr. Dre, който е първият албум на Dr. Dre от емблематичния The Chronic: 2001 от 1999 година и ще бъде и последният на именития реализатор по публично доказана от него информация. В изданието гостуват най-големите звезди на хип-хоп сцената, измежду които Еминем, Айс Кюб, Снуп Дог, Екзибит, The Game, Кендрик Ламар и още доста други. Доказателство за качеството на  продукцията в Compton: A Soundtrack by Dr. Dre, идва и откровения отвод на Dr. Dre да издаде дълго чакания му албум Detox, подготвян над десетилетие, защото гуруто на хип-хоп музиката, не желае да разочарова милионите си почитатели с криво-ляво издание:

" Това е нещо, което няма да чуете от доста реализатори. Причината, заради която Detox не излезе е тъй като не ми харесваше. Не беше добър. Парчетата просто не бяха положителни. Ще бъда изцяло почтен с вас. Наистина, скъсах си задника от работа по този план. Не мисля, че се оправих добре и не можех да причиня сходно нещо нито на почитателите си, нито на себе си. Ако би трябвало да бъда изцяло почтен с вас, просто не го усетих ".

Идеята на Dr. Dre за Compton: A Soundtrack by Dr. Dre идва непринудено и вдъхновяващо, по този начин както би трябвало и да бъде:

" По време на снимането на кино лентата взех решение, че когато се махна от снимачната прощадка, ще отида напряко в студиото. Бях толкоз въодушевен, че започнах да протоколирам албум. Започнах да протоколирам саундтрак. Работех под съвсем цялостен секрет и в този момент към този момент албумът е приключен. Много се гордея с него и съм доста разчувствуван ".

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР