Легендарният актьор Васил Михайлов се придвижва трудно с помощта на

...
Легендарният актьор Васил Михайлов се придвижва трудно с помощта на
Коментари Харесай

Капитан Петко пие мастика в жегите

Легендарният артист Васил Михайлов се придвижва мъчно благодарение на бастун, само че е запазил гордата си външност макар достолепната си възраст, видяха папараците на „ Уикенд “. Макар че е един от най-големите колоси на родното кино и спектакъл, Капитан Петко челник кара старини като множеството родни пенсионери.

Дори температурите от 40 градуса не плашат 83-годишния деец на Военния спектакъл, който е в рискова за заболявания възраст, и той всеки ден излиза на разходка на открито. Славният артист обаче знае по какъв начин да се пази от парещите лъчи с тъмни слънчеви очила и шапка. Звездата от „ Капитан Петко Войвода ” бе облечен с необятни дънкови панталони с дължина 7/8 и карирана риза. Заради болежките в краката, които го мъчат от години, Васил Михайлов бе обул комфортни ортопедични обувки.

В понеделник по обяд артистът бе засечен от папараци да куцука с бастунчето си в столичния кв. „ Редута “, където живее от години. Михайлов пристъпваше постепенно, подпирайки се с бастуна, а когато наближи кварталното кафене, хлътна в него. Няколко минути по-късно той излезе с картонена чашка, цялостна с кафе и се настани на масичката извън. Актьорът отпиваше от кофеиновата напитка на дребни глътки. След това Михайлов продължи по улицата и стигна до малко магазинче за хранителни артикули.

Капитан Петко извади от джоба си маска за еднократна приложимост, сложи я на лицето си и влезе в бакалията. За негов шанс нямаше други клиенти и артистът бързо излезе на открито с покупката си. Папараците ни видяха, че той се достави с дребна бутилка с мастика, явно предопределена за незабавна консумация. След това актьора-легенда хвана пътя назад към у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР