Легендарният актьор Антон Радичев има зад гърба си участия в

...
Легендарният актьор Антон Радичев има зад гърба си участия в
Коментари Харесай

Антон Радичев: Живея втори живот след челен сблъсък с черен кон


Легендарният артист Антон Радичев има зад тила си участия в десетки театрални постановки и в над 40 кинофилма.

 

Актьорът с прякор Баба Тонка е известен и от дребния екран – дълги години бе част от екипа на занимателното предаване „ Клуб НЛО “, изпълняваше основна роля в сериала Етажна благосъстоятелност, а се подвизаваше и като Леонид в хитовата комедийна поредност „ Ол Инклузив “.

 

Не крие страха си от това да не изгуби дома си поради някогашния си шурей Богомил Грозев. В момента жилището е ипотекирано в банка, а ексводещият на Нова тв стресира гаранта си като отхвърля да трансферира заема на свое име.

 



Никога не е пропущал отбелязването на именния си ден на 17 януари. Подчертава, че това е традиция от десетилетия. Събира близки хора и другари, а когато е на работа, черпи уместно сътрудниците си. Коледните и новогодишни празници пък е прекарал в компанията на хора, на които държи и обича.

 

Определя отишлата си 2022 година като особена, защото още първоначално й се разболял от ковид и някак си цялата година предходна под знака на заболявания и болежки. За благополучие неприятното към този момент е зад тила му.

 

Надява се и през тази година да продължи да играе на сцената на Народния спектакъл, както и да бъде включен в още някоя режисура от новия шеф Васил Василев. Категоричен е, че споровете, които тресат управлението на Имперската натрупа в последно време не се усещат измежду тях.

 

Неслучайно го дефинират като Усмивката на Народния спектакъл. Категоричен е, че си знае цената и нищо не може да го ядоса. Лесно се оправя с сложни обстановки. Не е мислил какво би правил на 80-90 години, само че добавя, че е доста значимо в какво положение е здравето му. Посочва, че постоянно са му казвали, че е младолик и не му дават 75 години. Щастлив е от това, че и той самият се усеща по-млад.

 

Много му липсва огромният му другар Стефан Данаилов и въпреки да са минали три години от кончината му, към момента приказва за него, като че ли е жив. Въпреки близкото си другарство с него, постоянно се карали, до момента в който снимали филми. Били последователи на разнообразни партии и неведнъж разногласията им били подбудени точно от този факт. За него споделя, че бил душа човек и не таял завист в себе си.

 

Живее в дома на приятелката си в „ Овча купел “, само че понякога върви да наглежда и ипотекирания си апартамент. Смята, че щом до момента банката не му е поставила ръка, значи Богомил Грозев заплаща постоянно ипотеката. Неколкократно го е карал да трансферира ипотеката върху собствен парцел, само че той по този начин и не го прави.

 

Макар с приятелката му Еми да са дружно към този момент 20 години, към момента не възнамерява да й предложи брак. Подчертава, че и без да са законни съпрузи си живеят добре и се обичат.

 

Преди години пътувал вечерта за почивна станция на Народния спектакъл в Созопол. Близо до Карнобат внезапно пред него излязъл черен кон, блъснал го и за секунди колата се обърнала по таван. Животното умряло на място, колата била потрошена, а той като по знамение се разминал без съществени пострадвания.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР