Легендарните рокаджии The Rolling Stones оповестиха първата си концертна обиколка

...
Легендарните рокаджии The Rolling Stones оповестиха първата си концертна обиколка
Коментари Харесай

Легендите The Rolling Stones оповестиха първата си концертна обиколка по родните им земи от години

Легендарните рокаджии The Rolling Stones оповестиха първата си концертна обиколка на личен терен от пет години, заяви Contactmusic, представен от fakti.bg

Мик Джагър и компания не са се изявявали в родината от 2013 година, когато изнесоха концерт на сцена " Пирамидата " в границите на фамозния летен фестивал Гластънбъри. Извън тази еднократна изява, " рок динозаврите " не са били на концертна обиколка в родната си страна от 12 години.

В интервала сред 22 май и 19 юни The Rolling Stones ще изнесат пет концерта във Англия - два в Лондон и по един в Манчестър, Единбург и Кардиф, по време на втория стадий от хитовото им европейско турне " No Filter ", почнало през септември предходната година в Хамбург, Германия, и завършило в края на октомври в Париж.

Рокаджиите не крият, че този стадий от турнето, който ще включва също концерти в Ирландия, Германия, Франция, Полша и Чехия, е специфичен за тях.

" Винаги се вълнуваме, когато се завръщаме в градове, където не сме свирили от известно време, или когато се изявяваме на нови места в страната ", споделя фронтменът Джагър.

Билетите за втория стадий от концертната обиколка на бандата ще бъдат пуснати в продажба в края на седмицата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР