Легендарната седмица на България и ЦСКА – Цветан Йончев, беше

...
Легендарната седмица на България и ЦСКА – Цветан Йончев, беше
Коментари Харесай

Цветан Йончев уважи юбилея на Миньор Чикаго

Легендарната седмица на България и ЦСКА – Цветан Йончев, беше специфичен посетител на 7-годишния празник на Миньор Чикаго. Събитието се проведe в ресторант „ Балканика “. Над 50 индивида отпразнуваха седмата година от основаването на Миньор.

Освен правилните футболисти, множеството от които бяха със своите половинки, участваха и доста другари на тима. Организатори на събитието бяха треньорът Емил Миланов и брачната половинка му Диана Миланова. Както на всеки рожден ден досега, най-изявилите се през годината бяха наградени с плакети, персонално от Цецо Йончев. Първият, на който безконечната седмица връчи премия, бе Николай Янев, за най-хубав млад състезател.

Бившият младежки национал Пламен Пенев, сграбчи наградата за най-хубав бранител, а сърцатият Марио Николов получи премия за най-хубав полузащитник. Последни, само че не на последно място, бяха наградени голмайсторите на тима – Ивалин Гунчев и Борислав Радев, надлежно за най-хубав нападател и за най-полезен състезател на тима (MVP).

Едно от най-впечатляващите неща по време на празника бе особено направената торта за случая, която се извисяваше във формата с логото на Миньор Чикаго.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР