Легендарната певица се сбогува с българската публика в два емоционални

...
Легендарната певица се сбогува с българската публика в два емоционални
Коментари Харесай

Хиляди пяха „Облаче ле бяло“ със Силви Вартан

Легендарната певица се сбогува с българската аудитория в два прочувствени концерта през миналата седмица.

Емблематичната за генерации българи певица - Силви Вартан, изнесе два грандиозни концерта, с които разчувства своите почитатели и остави у тях спомен, който ще помнят вечно. Концертите се организираха на 19 април в ДКС, Варна и на 21 април в зала 1 на НДК, София, като част от прощалното турне на певицата, озаглавено „ Силви Завинаги “.

Пълни зали, правилни фенове и най-обичаните песни на Вартан в едно двучасово шоу, което като машина на времето водеше публиката през музиката на Силви от 60-те до през днешния ден. Най-емоционалният миг и акцент в програмата беше осъществяването на песента „ Облаче ле бяло “, което накара многохилядната аудитория да запее с нея.

„ Не мога да опиша щастието, което изпитах от срещата си с толкоз доста хора в България по време на турнето ми. Вие сте изключителна аудитория и аз постоянно ще ви нося в сърцето си и ще се връщам към тези скъпи моменти, които споделихме. Благодаря ви! За мен беше чест! “, показа Силви Вартан.



Над 32 песни и редица истински клипове на Силви Вартан бяха споделени с българската аудитория във Варна и София. От сцената прозвучаха песни като „ La Maritza”, “La plus belle pour aller danser”, “Comme un Garçon”, “Nicolas” и още доста други. Специална част от концертите бяха отдадени и на първата истинка мощна обич на певицата - Джони Холидей. Но най-затрогващият и персонален миг за всички беше изпълението на песента „ Облаче ле бяло “. След концертите Силви Вартан се срещна със свои фенове и поговориха за любовта на живота ѝ - музиката.

Концертите се организираха под патронажа на Министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Събитието в София е част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 година

Събраните средства от концерта ще бъдат вложени в поддръжка развиването на млади актьори и обезпечаването достъпа им до креативните промишлености в границите на идния Международен фестивал на късометражно кино In The Palace Short Film Festival! Очаквайте детайлности за тазгодишното издание на събитието скоро.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР