Легендарната певица Сашка Васева има не само певческа дарба. Репортер

...
Легендарната певица Сашка Васева има не само певческа дарба. Репортер
Коментари Харесай

Сашка Васева лекува синузит

Легендарната певица Сашка Васева има освен певческа заложба. Репортер на „ Марица “ научи, че изпълнителката на „ Не мога да те не помни, Георги ” лекува сполучливо синузит.
Чрез някакви специфични свещи и восък тя отстранява неприятното заболяване, което мъчи доста хора. Практикува познанията си само на свои другари и познати, само че на този стадий няма желание да го обявява обществено.

В Къщата на „ ВИП Брадър “ диетоложката Енджи Касабие се оплакала на Сашка, че има синузит. Веднага щом излезе Дупнишката Мадона я привикала и изкарала синузита.
Енджи я посъветвала да популяризира тази своя заложба и да оказва помощ да други хора. По този метод щяла да си докарва и положителни пари. Уви, Сашка не желае да печели от това. Иска още веднъж да се върне на сцената и да пее по кръчмите.

Вече направи първата крачка с новото си парче „ Хитът на сезона “, което е в дует с Алфредо Торес. Проектът е дело на хитмейкъра Оцко, който ни показва една по-модерна Сашка Васева, каквато не сме виждали до този миг. А песента се одобри сносно и ретро звездата си завоюва нови и по-млади фенове. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР