Легендарната ни двукратна олимпийска шампионка Мария Гроздева разкри в Би

...
Легендарната ни двукратна олимпийска шампионка Мария Гроздева разкри в Би
Коментари Харесай

Мария Гроздева разкри за най-страшното: Откриха ми рак, мисля че се появи след едно уж лечебно гладуване

Легендарната ни двукратна олимпийска шампионка Мария Гроздева разкри в Би Ти Ви по какъв начин е спечелила своята борба с рака преди няколко години. Най-вече с позитивизъм.

„Слава Богу, че го хванаха в точния момент, тъй като, в случай че беше малко по-късно, може би щеше да е съдбовно. Става дума за рак на шийката на матката. Не знам от какво се появи, малко ли е стрес по надпреварите. Макар, че имам едно вътрешно чувство по кое време се случи. Веднъж взех решение да недояждам 5 дни, да видя ще устоя ли, по какъв начин е. Тогава мисля, че се натоварих рисково и май нещо се случи. Не знам, само че имам такова чувство. Просто организмът ни не понася рисковите неща“, безапелационна е Гроздева.

„Може би ме избави това, че от самото начало гледах положително на нещата, мислех си, че става дума за рутинна интервенция. Макар, че се тормозих, тъй като виждах по какъв начин ме гледат хората към мен – родителите, даже комшиите. Днес на всеки 6 месеца съм на обзор, по тази причина имам вяра, че няма да ми се повтори“, добави обичаната спортистка на България.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР