Легендарната Мерил Стрийп за пореден път доказа, че никога не

...
Легендарната Мерил Стрийп за пореден път доказа, че никога не
Коментари Харесай

Мерил Стрийп с премиера на филм без сценарий днес

Легендарната Мерил Стрийп за следващ път потвърди, че в никакъв случай не е късно да опиташ нещо ново. Тя снима неповторим филм дружно с не по-малко известните Кандис Бъргън и Даян Уийст, основан на книга, само че без приспособен сюжет, написа уеб сайтът на Българска национална телевизия.

Сюжетът - известна писателка, изиграна от Стрийп, ще получи огромна литературна премия по време на круиз. Има право да вземе със себе си трима души.

Действието се развива на круизен лайнер, който в действителност пътува от Ню Йорк към Европа. А поради неналичието на реплики, съвсем всичко е цялостна импровизация.

Как ще завърши това вълнуващо странствуване ще стане ясно на днешната премиера.

Преди малко повече от месец пък стана ясно, че актрисата се причислява към звездния състав на кино лентата " Не поглеждай нагоре ", дружно с Леонардо ди Каприо, Ариана Гранде и Джона Хил. Филмът, който режисьорът Адам Маккей снима за стрийминг платформата Нетфликс, наблюдава историята на двама незначителни астрономи, опитващи да предупредят човечеството за идващ метеорит, който ще унищожи света.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР