Легендарната Лили Иванова спря да говори. Примата прави това, за

...
Легендарната Лили Иванова спря да говори. Примата прави това, за
Коментари Харесай

Ето как Лили Иванова пази гласа си преди големите концерти в София

Легендарната Лили Иванова спря да приказва. Примата прави това, с цел да пази гласа си за огромните предколедни концерти на 15 и 16 декември. Лили има практики и ритуали преди огромни изяви, които прецизно съблюдава към този момент години наред. Една от тази практики е да приказва колкото се може по-малко директно преди съществени изяви, каквито са тези в края на годината.

Причината за това е елементарна - да резервира положението на гласните си връзки. Намалявайки диалозите, певицата се защищава и от вероятността да пипне някой вирус, изключително в тази част на годината.

Мълчанието не е единственият трик, който кралицата на естрадата употребява, с цел да има здрав и мощен глас. За закуска примата на естрадата хапва единствено мед. Пчелният балсам смазвал гласните връзки и подпомагал пеенето, изключително сутрините, когато гърлото е пресъхнало от дългия сън. В меда има и доста антиоксиданти, които предотвратяват възпалението. А с възпалено гърло не може да се пее.

Изпълнителката на " Ветрове " също не пропуща и добре да се наспи. Сънят е извънредно значим за певицата. Въпреки че в преклонна възраст спането става все по-трудно и малко, Лили държи да бъде най-малко 8 часа под юргана. За да има най-качествената отмора, тя си е осигурила чаршафи от естествена коприна.

Скоро певицата пусна няколко фотоса от последните подготовки, където концентрирано прави последни договаряния на хитовите си песни дружно с оркестъра си. Оттогава Лили сигурно към този момент е влезнала в специфичния си оздравителен интервал, където би трябвало да обръща внимание единствено и само на своето здраве.

В навечерието на концертите си емблематичната звезда пусна цялостен коледен комплект на промоция. В него се включва последният ѝ албум, тениска със силуета на певицата, както и автобиографична книга с персонален подпис, написа " България Днес ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР