Легендарната журналистка Валя Ахчиева посрещна празниците сама и с разбито

...
Легендарната журналистка Валя Ахчиева посрещна празниците сама и с разбито
Коментари Харесай

Потъна В Сълзи И Тъга! Новата Година Започна Кошмарно За Нея! Най-Известната Българска Тв Водеща Е Зарязана От Мъжа Си!

Легендарната журналистка Валя Ахчиева посрещна празниците сама и с разрушено сърце. Дългогодишният й обичан, който е френски доктор, я заряза. И не й даде късмет да се опитат да възкресят връзката си. Това разкриха близки до Ахчиева, написа вестник „ Уикенд “.

Валя Ахчиева беше изоставена от французина, с който имаше връзка близо 10 години

Французинът доктор, с който тя имаше към 10 години връзка, е зрял мъж на 60-годишна възраст. Той на няколко пъти се опитвал да убеди Валя Ахчиева да се реалокира при него във Франция, само че тя отказвала.

Причината е кариерата й, която към момента върви повече от сполучливо. Медикът обаче бил разведен и сериозен мъж, на който му дотегнали безконечните оправдания и увъртания на нашенката.

Затова и дни преди Коледа той декларирал на Валя, че я напуща. И не желал дума да чуе по тематиката. Тя към момента хранела някакви очаквания, че ще му мине и ще се съберат още веднъж, до момента в който не научила и още една, освен това кошмарна вест.

А тя е, че обичаният й отпътувал да прекара празниците в Алпите и то с друга жена. Въпросната е също французойка като него, а и двамата имали остаряла обич от студентските си години.

„ Валя е смазана. Този мъж й поднасяше света в краката и я затрупваше с дарове и внимание. Тя пътуваше по 3-4 пъти в годината до Париж, с цел да бъде с него, а и той постоянно отскачаше до България. Жалко е, че разреши тази приказка да завърши по този начин безславно “, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР