Легендарната гимнастичка и съпруга на собственика на Левски Наско Сираков

...
Легендарната гимнастичка и съпруга на собственика на Левски Наско Сираков
Коментари Харесай

Илиана Раева: Повече от 10 години Левски е тероризиран от група маргинали

Легендарната гимнастичка и брачна половинка на притежателя на Левски Наско Сираков - Илиана Раева, се оплака в обществените мрежи, че фамилията ѝ е непрекъснато измъчвано. Тя добавя, че доста скоро нейното мнение ще бъде казано високо и обществено. За начало единствено в България.

Както е известно сдружението " Левски на левскарите " и НКП публично смъкнаха доверието си от Сираков и желаеха отдръпването му. Те са безапелационни, че ще стачкуват, до момента в който мажоритарният притежател на столичния отбор не напусне.

Днес клубът отбрани именития голмайстор. От Левски са безапелационни, че обвиняванията против Наско са неоснователни.

Ето какво написа Илиана Раева на профила си във Facebook:

" Понеже фамилията ни е непрекъснато измъчвано, скоро ще чуете моето мнение - ще бъде казано доста високо и доста обществено. За начало единствено в България.

Прочетете един коментар на Любомир Яшев, определящ себе си като правилен, безсистемен почитател, участващ във всички акции за спасяването на Левски:

" Повече от 10 години ФК. Левски е тероризиран от група маргинали, хора с огромни упоритости, само че нулева житейска и професионална реализация. Хора, които не са управлявали даже етажна благосъстоятелност са си сложили за цел благодарение на избрани политически и престъпни кръгове, да ръководят, търгуват и дефинират клубната политика на най-обичания клуб в България

През годините бяха основани,,Тръст синя България ”;Левски на Левскарите и високомерен националния клуб на последователите от вътре, с една единствена цел, гласът на милионите Левскари да бъде монополизиран, узурпиран, заглъхнал. През тези организации всяко управление бе шантажирано и изнудвано чрез хулигански прояви и зов за протест. Протест до момента в който въпросните герои милеещи за синята концепция не получиха акции, магазин, мърчедайзинг, защита,процент от билети.

Господа сепаратисти време е към този момент да паднат маските и да си признаем, че вие разделяте а не обединявате. Вие ненавиждате, а не обичате, вашата съществена цел е да има подвластен Левски,не свободен и проспериращ.

Вашите ментори вървят с анцунг и приказват на акцент, вашите господари са с богата престъпна биография и най-малък разсъдък. Вашата агитация е през съмнителни медийни канали,обслужвани от публицисти подготвени за един таратор да предадат всичко свято.

Господа отидете в клубната експозиция и вижте, какви Левскари са се раждали, популярност Бог ще се раждат, за най-голямо благополучие не наподобяват на вас!!!

П.П.Г-н Сираков, Г-н Борисов, дръжте надалеч търговците от храма (Георги Аспарухов).Хора на, които са скъпи билетите и абонаментните карти, тези така и така влизат без пари са доста под 1(един )процент. Вашият максимален капитал е феноменът публиката на Левски, феномен разказан от Смирненски,,От каруцар до Цар ”От каруцар до цар,от богат до бедняк, от необразован до интелектуалец, всички ние поддържаме Левски!!!

Феноменът Левски е разказан даже от социалиста Вапцаров,гениалният стихотворец обичащ десният тим написа,,Монокълът златен, каскета е наследник "

Докато има милиони Българи възпитани в Любов към Левски и Родината,група футболни хулигани с користни планове, нямат никакво значение!!! "






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР