Легендарната екшънзвезда Брус Уилис се оттегля от киното. Това съобщи

...
Легендарната екшънзвезда Брус Уилис се оттегля от киното. Това съобщи
Коментари Харесай

Брус Уилис се оттегля от киното

Легендарната екшънзвезда Брус Уилис се отдръпва от киното. Това заяви щерка му Румър Уилис в профила си в Инстаграм.

„ На невероятните поддръжници на Брус, като семейство желаеме да споделим, че нашият обичан Брус изпитва някои здравословни проблеми и неотдавна беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му качества. В резултат на това и след съществено обсъждане Брус се отдръпва от кариерата, която е означавала толкоз доста за него”, написа Румър.

Афазията се дефинира като добита частична или цялостна загуба на способността на човек да се показва благодарение на средствата на речта. Афазията може да се прояви в чист тип, когато нарушаването визира единствено езиковите функционалности. Много постоянно обаче наред с лингвистичните усложнения се следят и моторни такива. Афазията постоянно се съпровожда с нарушавания и на други висши психологични функционалности.

„ Това е в действителност провокационен миг за нашето семейство и ние сме толкоз признателни за вашата непрекъсната обич, съчувствие и поддръжка. Преминаваме през ставащото като мощна фамилна общественост и желаеме да притеглим почитателите му, тъй като знаем какъв брой доста значи той за вас, както и вие за него. Както Брус постоянно споделя: „ Изживейте го” и дружно планираме да създадем тъкмо това”, съобщи Румър.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР