Легендарната дива Тина Търнър приживе лично е планирала по-голямо погребение

...
Легендарната дива Тина Търнър приживе лично е планирала по-голямо погребение
Коментари Харесай

Тина Търнър планирала по-голямо погребение от това на Арета Франклин

Легендарната дива Тина Търнър приживе персонално е възнамерявала по-голямо заравяне от това на Арета Франклин, откакто е схванала, че има здравословни проблеми, оповестяват американските медии. Припомня се, че в продължение на десетилетия двете певици не са били в положителни връзки и сред тях е имало " развълнувано съревнование в музикално отношение ".

" Не се опасявам от мисълта, че ще умра ", акцентира в свое изявление Тина Търнър.

Медиите зад океана напомнят, че родената в Тенеси звезда, стартира кариерата си от нощните заведения на Сент Луис, а я приключва с общо седем статуетки от Националната академия за звукозапис на Съединени американски щати. Те допускат, че още откакто изпълнителката на " Respect " и носителка на общо двадесет влиятелни награди " Грами " - Арета Франклин, почива през 2018 година, Тина е подхванала стъпки, с цел да не й разреши да я задмине даже в гибелта.

По това време Тина към този момент се бори с известни затруднения, почнали след трансплантацията на бъбрек, дарен ѝ от нейния брачен партньор Ервин Бах

Враждата сред двете певици избухва, откакто Бионсе дефинира Търнар като кралица в границите на церемонията по връчване на оценките " Грами " през 2008 година, което не се одобри добре от Арена, изказала се след това обществено за обстановката, описвайки я като " демонстрация на безсъдържателност ".

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР