Легендарната БГ рок банда – Б.T.Р. ще представи специален предпремиерен

...
Легендарната БГ рок банда – Б.T.Р. ще представи специален предпремиерен
Коментари Харесай

Б.Т.Р. с предпремиерен концерт на 26 юли в парка на “Военна академия”

Легендарната БГ рок тайфа – Б.T.Р. ще показа специфичен предпремиерен концерт в София – на 26 юли в парка на “Военна академия ”. Началото е в 20:30 часа, а билетите за него се продават с цялостна мощ в системата на, на цена от 25 до 40 лв., съгласно мястото. В него за първи път музикантите ще показват пред аудитория някои от чисто новите си части, които ще бъдат част от идния им албум. В сет-листа за концерта ще бъдат включени, несъмнено и най-големите шлагери на бандата през годините, а специфичен, прочувствен акцент в него ще съставлява и акустечен сет с най-любимите на почитателите песни.

На 26 юли в парка на “Военна академия ” ще има и гост-вокалисти, издават от “Б.Т.Р. ”, а имената им ще бъдат оповестени в допълнение.

БИЛЕТИТЕ за концерта са в продажба извънредно в мрежата на и могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала “Арена Армеец ”, бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен спектакъл Варна и ДКС. 

При осъществяване на събитието ще бъдат спазени всички законови ограничения и рекомендации по отношение на предварителната защита и битката против COVID-19, както и процентното ограничаване на допустимия брой фенове.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР