Легендарната американска състезателка в алпийските ски Линдзи Вон е сигурна,

...
Легендарната американска състезателка в алпийските ски Линдзи Вон е сигурна,
Коментари Харесай

Линдзи Вон: Шифрин е най-добрият състезател в алпийските ски, който някога се е раждал

Легендарната американска състезателка в алпийските ски Линдзи Вон е сигурна, че нейната сънародничка Микаела Шифрин скоро ще усъвършенства върха за победи в надпревари за Световната купа.

Шифрин има 77 победи за Световната купа, единствено пет по-малко от върха на Вон за дами (82) и единствено девет от общия връх от 86 победи, който държи някогашният шведски ас Ингемар Стенмарк.

Шифрин към този момент завоюва три надпревари този сезон и Вон предвижда в изявление за немския ежедневник " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг ", че Шифрин скоро ще усъвършенства върховете.

" Според мен тя е най-хубавият скиор, който в миналото се е раждал. Тя доста бързо ще усъвършенства моя връх за победи в Световната купа и ще стане най-великият играч в ските в историята ", сподели Вон.

" Тя е невероятна спортистка. Нейната техника на слалом е съвсем съвършена ", сподели още Вон.

27-годишната Шифрин завоюва 49 надпревари в обичания й слалом, връх за Световната купа за една дисциплинираност. Тя също по този начин е двукратна олимпийска и шесткратна международна шампионка, четирикратна носителка на Световната купа и шесткратна в слалома.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР