Легендарна среща с едно от най-големите величия в световния кикбокс

...
Легендарна среща с едно от най-големите величия в световния кикбокс
Коментари Харесай

К-1 легендата Петер Артс ексклузивно в студиото на BOEC.BG – тази неделя от 19 часа по Bulgaria ON AIR

Легендарна среща с едно от най-големите величия в международния кикбокс е подготвил тази неделя екипът на предаването BOEC.BG по Bulgaria ON AIR. В студиото на единственото бойно шоу в България ще влезе трикратният първенец на най-силната кикбокс верига в историята K-1 - Петер Артс.

В особено изявление пред спортния публицист Борис Тонев от BOEC.BG Артс ще разкрие на феновете повече за опита си на международната бойна сцена, работата му с българските бойци и присъединяване му като инструктор в подготвителните лагери на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. Именно тъй като беше отпред на подобен по покана на ръководителя на лигата и на Национлната асоциация на бойните спортове шихан Иво Каменов, Артс дойде в България предходната седмица.

" Винаги е наслаждение да пристигам в България и да вземам участие в спортните събития на лигата. Бойците са на доста положително равнище, а организацията постоянно е безупречна ", сподели Петер Артс.

В спортния лагер, който се организира на 22, 23 и 24 януари в " Арена Армеец " взе участие карате и кикбокс елитът на страната. BOEC.BG отрази от близко всички практики и вълнуващи моменти от него, които ще излъчи в уголемен репортаж тази неделя от 19,00 часа по Bulgaria ON AIR.
 Петер Артс: На кръга не би трябвало да спирате да работите и да мислите!
Петер Артс: На кръга не би трябвало да спирате да работите и да мислите!

Над 120 от най-ярките ни бойци и треньори участваха в събитието в " Арена Армеец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР