Легендарна мутра от няогашната ВИС-2 се очаква да бъде атракцията

...
Легендарна мутра от няогашната ВИС-2 се очаква да бъде атракцията
Коментари Харесай

Легендарна мутра от ВИС-2 ще бъде атракцията в новия сезон на „Фермата”

Легендарна мутра от няогашната ВИС-2 се чака да бъде атракцията в новия сезон на „ Фермата ”, който стартира след броени дни. Силовакът бил част от обкръжението на Жоро Илиев, само че в никакъв случай не е работил като негова защита. Мъжът бил придумван за присъединяване персонално от продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей близо две години.

След като дълго отказвал, този път тогавашния разбойник решил да мине през кастинга, тъй като схванал, че в предаването ще може да се приказва за тези славни времена от началото на 90-те, когато у нас се изливаха паралелно основите и на демокрацията, и на мафията. Темата на риалитито в този момент е „ Време за събуждане ”.
Мутрата се занимавал с търговия на първокласни коли. Освен на Жоро Илиев, бил доближен и на други висаджии, които към този момент се били трансформирали в „ бели якички ” и почетни предприемачи. Очаквало се 7-ия сезон на предаването да има извънредно висок рейтинг, писа Уикенд.

През кастинга сполучливо минали и други забавни типажи, свързани малко или повече с ъндъргараунда на страната. Нямало да липсват и плеимейтки. За всички тях били създадени отпечатани забавни въпроси, свързани с историята на България, политическия й живот, националните традиции и туризма.

Кандидатите за фермери към този момент бяха утвърдени и настанени първо в столичния хотел „ Триада ”, а по-късно преместени в Годечко. Те нямат контакт със своите родственици и другари. Съвсем по разпоредбите на играта мобилните им телефони са конфискувани. Онези от тях, които имат собствен човек извън, могат да разчитат, че той ще поддържат връзката със света посредством интернет. Техен другари има право да поддържа фейсбук страниците им, да прави лайкове, мнения и качва неща, свързани със протичащото се в шоуто.

Тази година накастингите се явили на 10 000 души. Предварително по интернет мераклиите попълвали заявления с доста молби и въпроси от рода на „ Разкажете с кого живеете ”, „ Кои са вашите три мощни черти? ”, „ С кои ваши качества дразните избрана част от приятелите си? ”, „ С какви пари месечно живеете ”, „ Споделете събитието, което и трансформирало живота ви ” и така нататък Неустойката за подписан контракт, само че отказано присъединяване е регламентирана на 5000 лв.. През ситото минават атрактивни участници, които са отворени към света и хората, които заявяват, че имат житейски дела, настроени са за премеждие, веселба и непредвидени веселби. Без значение дали са известни персони от дребния екран или непознати лица –всички минават на кастинг.

Новият сезон на „ Фермата ” няма да се снима в Пернишко както до в този момент, а в Годич. Участниците ще получат виновната задача да реновират запуснатия манастир „ Свети Архангел Михаил ” в локалното село Шума. Светата обител се намира на близо 40 километра от София в посока Монтана. Ако се има вяра на преданията, манастирът е учреден през XI в. Бил е опустошен от турските завоеватели, само че по-късно възобновен с помощта на локално момче, получило привидение за мястото с останките на остарял манастир през 19 век.
Днешният храм е издигнат върху основите на по-голяма черква. Строежът е траял от 1861 до 1863 година Към божият храм са построени  жилищна и икономически, с което се е обособил манастирът. Шумският манастир е разгласен за монумент на културата. От началото на август фермерите са в Годечеко. Те са осведомени детайлно с задачата си и към този момент кроят тактики по какъв начин да извършват всекидневните си отговорности. Специално за фотосите на „ Фермата ” 7 се асфалтира черния път от махала „ Рекето ” до манастира.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР