Легенда в каратето и баща на известния с охранителния си

...
Легенда в каратето и баща на известния с охранителния си
Коментари Харесай

Почина легендата в каратето Спас Спасов

Легенда в каратето и татко на известния с охранителния си бизнес предприемач Димитър Спасов - сенсей Спас Спасов, умря, откакто беше беше ударен от камион. Инцидентът станал в понеделник вечерта в столичния кв. " Красно село ".

Около 18 часа Спасов, който е създател на карате клуб " Локомотив ", пресичал бул. " Гоце Делчев " на 50 метра преди пешеходната пътека. От подлеза идвал камион, който се изкачвал. Той блъснал странично Спасов, който паднал и умрял. На място незабавно пристигнали служители на реда и незабавни медици. Спасов обаче към този момент бил мъртъв. Шофьорът на камиона не е бил пийнал или дрогиран, станало ясно от тестванията, направени на място, написа 24 часа.

За гибелта на Спасов заяви и синът му.

" Скъпи другари, с огорчение ви оповестявам, че моят татко, Сенсей Спас Спасов, през вчерашния ден се причисли към звездният тим на Каратеките. Ден и място на погребението ще бъдат в допълнение конкретизирани ", написа той във фейсбук.

Сенсей Спасов бе треньор в карате клуб " Локомотив ". Има десетки оценки като играч, работил е и като служител на реда.

Само ден след злополуката със Спасов Георги Семерджиев блъсна и умъртви две девойки в София. Той кара без брошура, избяга и часове по-късно полицията го задържа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР