Легенда на сините отправи ясно послание към иконата на родната

...
Легенда на сините отправи ясно послание към иконата на родната
Коментари Харесай

Нова атака срещу Лили Иванова: Емил Велев я несмете за 1000-та лева

Легенда на " сините " насочи ясно обръщение към иконата на родната поп музика.

Бившият треньор на Левски Емил Велев направи любопитно предложение към българската сцена Лили Иванова. Той ѝ предложи да направи концерт на стадион " Георги Аспарухов ", а приходите от концерта да бъдат дарени на обичания ѝ клуб Левски. По-рано този месец Лили Иванова направи подаяние на Левски в размер на 1000 лв., само че Велев не счита, че това е огромен подвиг от нейна страна.

" Лили Иванова не е показала огромен подвиг като е дарила 1 000 лв. за тима. По-добре да направи един концерт на " Герена " и приходите от него да ги подари на Левски! Това ще го призная! ", сподели той пред " Мач Телеграф ".

Велев разяснява и част от офанзивите на почитатели на Левски против притежателя Наско Сираков, и по-конкретно нападките на Националния клуб на последователите.  " Наско Сираков го атакуват непрестанно, а той си трае. Това не е вярно за мен. Аз доста внезапно бих им дал отговор за някои неща. Явно него го е боязън, а от какво го е боязън – не знам. "

" При състояние, че акциите са в него – никой нищо не може да му направи. Мисля, че е доста толерантен, тъй като почитателите са почитатели, с цел да поддържат тима. Нищо друго друго от това не би трябвало да вършат, но нищо. Не би трябвало да се бъркат в клубната политика. Чак и да желаят пояснение от шефовете в Левски, какво ще се случва. Откъде накъде?! ", пита Велев, пише .

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР