Легенда на Биг Брадър на знаменитостите смята, че появата на

...
Легенда на Биг Брадър на знаменитостите смята, че появата на
Коментари Харесай

Легендата на Биг Брадър на знаменитостите предупреждава, че кариерата на Екин-Су е изложена на риск, след като се обърна към финала

Легенда на Биг Брадър на звездите счита, че появяването на Екин-Су Кюлджулоглу в шоуто е имала „ противоположен резултат “ за кариерата й.

29-годишната победителка в „ Островът на любовта “ отхвърли да се яви на финала на шоуто в петък, като по-късно сподели на почитателите, че „ пази границите си “ след присъединяване в автомобилна злополука в дъщерното шоу на CBB, Late & Live. Давайки своя взор върху драмата, която държи почитателите в плен от седмици, 40-годишната Шантел Хютън, която открадна шоуто като не-знаменитост през 2006 година, споделя, че решението на Екин-Су да взе участие в телевизионното риалити шоу е било „ неверното “ ".

Твърдейки, че актрисата е трябвало да даде необятно място на CBB, майката на едно дете, която също взе участие в Ultimate Big Brother през 2010 година, сподели: " Ekin-Su несъмнено не трябваше да продължава това шоу. Също по този начин мисля, че тя явно преди малко се е разделила с Davide [Sancilmenti] и се е борила с раздялата. "

Въпреки че показва угриженост за звездата от Dancing On I...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР