Легализиране на порноиндустрията в България! Тази кампания подема първата наша

...
Легализиране на порноиндустрията в България! Тази кампания подема първата наша
Коментари Харесай

Палавата кандидат-кметица от Момин проход иска легализиране на порноиндустрията в България

Легализиране на порноиндустрията в България! Тази акция подема първата наша звезда във филмите за възрастни Диана Габровска. Намерението си показа пред  " България Днес " самата Диана, която в понеделник изгря с първото си видео в платформата на най-голямата гръцка компания в промишлеността за порнофилми sugarbabes.tv. Изявата на нашенката беше оценена като повече от добра и за нея написаха на първата си страница някой от гръцките вестници.

" Сървърите безусловно са се сринали в неделя в деня на изборите! Десетки хиляди хора от България по едно и също време са се опитвали да влязат в уеб страницата на компанията, с цел да ме гледат и са блокирали устройствата. Заради рекордния брой фенове се наложи филмът да се пусне в понеделник отначало ", показа пред вестника Габровска, която е засипана с хиляди известия и нови оферти за работа в 18+ сферата, в която носителката на купата " Мис Плеймейт " желае да се развива стремително.

В горещата лента Габровска си партнира в лесбосцени с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу. Компания им прави още една разкрепостена жена, като действието се развива в домашна конюнктура, а сцените нажежават до алено пристрастеностите.

" След като излезе материалът за това, че съм публично първата българска порнозвезда и откакто първата сцена към този момент е налице, ми писаха доста наши девойки, които желаят да поемат по моя път. Питат ме всевъзможни неща към работата и ми благодарят, че съм се осмелила да изляза с лицето и името си, а не да се укривам под псевдоним и да не разрешавам излъчванията за България на порносцените. Повярвайте ми, има доста наши сънародници, които желаят да вземат участие във филмите за възрастни и моят образец им дава сили и кураж да тръгнат по този път ", споделя още дамата, чиито изтекли голи фотоси преди локалния избор в родното й градче Момин проход неодобряваха кандидатурата й за кметица.

За да снима буйните подиуми, Диана и брачният партньор й Тони пътуват до Гърция. У нас този отрасъл е неразрешен за разлика от множеството европейски страни. И изключително за Чехия и Унгария, където тази сфера е необятно развита и облагите от нея възлизат на милиарди.

" Ще работя за това порноиндустрията в България да бъде позволена и възбраната да падне. Каквото мога да сторя по въпроса - ще го направя. Има смисъл ", споделя Габровска.

" Чувствам се разчувствана и щастлива от това, което върша. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се пробва да диктува обществото. Категорично сме взели вярното решение, не съжаляваме ни минимум. С излизането на кино лентата стартирам да пиша история. Аз съм първата българка, която публично излиза с името си и декларира, че е порноактриса и желае да се занимава дълготрайно в промишлеността ", споделя още пред вестника Диана, за чието внимание се борят голям брой от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът ѝ също е удовлетворен и приема интимните подиуми на Габровска като работа.

" След първите фотоси и двамата бяхме безпределно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да схванат. Предпочитат да вършат същото, само че скритом и подмолно, само че не и по този метод. Радвам се доста! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана написа история. Първо е политически ангажирана, по-късно потегля по пътя на еротиката, а най-после става порноактриса. Докато при Чичолина е назад, започва с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, почнала по този метод ", споделя пред " България Днес " Тони Габровски.

Въпреки всичко решението било доста мъчно. " Замислихме се със брачна половинка ми Тони, че постоянно ще се върти етикетът " голата кандидат-кметица ". Обсъждахме за какво, откакто сме толкоз разкрепостени и двамата, да не го създадем. Казахме си - добре. Когато пристигна моментът да отпътуваме, дискутирахме плюсове и минуси още веднъж. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко у дома. Дори не бях събрала багажа. Още не бях изцяло сигурна. След като ми звънна и ми сподели - тръгваме, безусловно за 10 минути събрах багажа и потеглихме. Организирах близка другарка, която да гледа децата, само че на никого не споделих същинската причина за пътуването ", разкри  Диана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР