Легализиране на информацията – този термин използва бившият главен секретар

...
Легализиране на информацията – този термин използва бившият главен секретар
Коментари Харесай

Бивш главен секретар на МВР също не видя пропуск за Венецуелската афера

Легализиране на информацията – този термин употребява някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев, който в този момент управлява защитата на Българо-американска кредитна банка, разяснявайки дали България е схванала за Венецуелската спекулация от непозната страна и чак тогава се е задействала поради срещата на премиера Бойко Борисов и американския дипломат Ерик Рубин, след която обществено беше дадена информация.
Според Георгиев надали това е по този начин – той е уверен, че доста преди този момент е имало взаимоотношение сред службите. Той посочи пред Нова телевизия, че при преводи като тези от Венецуела си има специфичен човек в съответната банка, който рапортува пред институциите за превода, с цел да се прави изследване от тях, не от банката, защото никоя банка не е проверяващ орган.
Относно случая " Гебрев " Георгиев акцентира, че е доста мъчно да се противодейства на служби, настоящи в световен мащаб – като съветските и американските. Той не пожела да разяснява за какво съветското разузнаване би се целило в Гебрев, защото няма достъп до самото следствие. Каните си хора, които са основни секретари на Министерство на вътрешните работи, само че не съм ги чувал – те могат да ви опишат всевъзможни истории. Сигурен съм, че ще се проучат всички вероятни версии поради и идването на английски специалисти, посочи Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР