LEE COUNTY, Флорида – Служители на Family Dollar в Югозапад

...
LEE COUNTY, Флорида – Служители на Family Dollar в Югозапад
Коментари Харесай

„Смразяващи кости“: Мъж от Флорида напъха куче в торба за боклук, хвърли го в контейнера за боклук, след като собствениците му умряха, каза шериф

LEE COUNTY, Флорида – Служители на Family Dollar в Югозапад Флорида бяха разтревожени, когато откриха, че нещо се движи в торба за отпадък в резервоар пред магазина. Когато отвориха черната торба за отпадък, те откриха 16-годишно куче на име Ксила с въже, вързано към врата й.

Служителите разпознаха „ умишленото малтретиране “ и заведоха ши-цу в Синя перла Болницата за домашни любимци ще бъде оценена, сподели шериф Кармайн Марчено на конференция в понеделник. Офисът на шерифа стартира неотложно следствие, което в последна сметка докара до ареста на Антъни Белман, 55-годишен мъж от Lehigh Acres.

Детективите се снабдиха със " смразяващо костите " видеозапис от наблюдението на случая зад фамилията Магазин Dollar, в който се твърди, че демонстрира по какъв начин Белман сграбчва черна торба за отпадък от багажника на синия си SUV и я хвърля в контейнера за отпадък.

ОЩЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ : Мъж от Флорида задържан за разлюляване на 2- месечно бебе, тъй като „ не спи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР