Ледено студени отношения демонстрираха в юлската жега навръх празника на

...
Ледено студени отношения демонстрираха в юлската жега навръх празника на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ледено мълчание между Кирил Петков и Илияна Йотова

Ледено студени връзки демонстрираха в юлската горещина точно на празника на Министерство на вътрешните работи вицепрезидентът Илияна Йотова и министър председателят в оставка Кирил Петков. Тази заран те се засякоха за малко, само че без да обелят и дума между тях на площада пред " Св. Александър Невски ".



А също така държаха голямо разстояние между тях - над 3 метра, до момента в който преминаваше офицерският шпалир пред очите им. По-късно Петков застана един до друг при останалите публични лица.



Йотова е един от най-яростните критици на политиката на министър-председателя в оставка, като през последния месец нейната съпротива на моменти бе по-категорична даже от тази на президента Румен Радев.

Днес тя и Петков намерено демонстрираха, че не поддържат разговор, а президентската институция към този момент дава поръчки, че е подготвена със състава и политиките на нов длъжностен кабинет.

До него би се стигнало, в случай че проектопремиерът Асен Василев не успее да осъществя първия изследователски мандат тази седмица. Втория Радев ще даде на ГЕРБ, която към този момент отсече с корав отвод, че ще върне досието празна, а третия ще отиде в ръцете на парламентарнопредставена мощ по желание на Радев.
ТЕМА преди 19 часа 6680 преди 22 часа 853 преди 22 часа 15067
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР