Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE

...
Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE
Коментари Харесай

Ледено шоу с Александра Фейгин закрива сезона на Sofia Ice Park утре

Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE PARK SOFIA на следващия ден, понеделник, 27 февруари. До българската звезда в международното фигурно пързаляне ще бъдат и други от най-хубавите ни състезателки в този спорт. За повторно тази зима колоритният театър ще даде опция на феновете да следят и приветстват онлайн в центъра на града водещите ни фигуристки.

След „ Лешникотрошачката и двете кралства “ през декември, в този момент още веднъж под хореографията на треньорката Ина Лутай ще се показват и националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия Лутай. Част от тях преди малко се завърнаха от елитни европейски шампионати, а за самата Александра Фейгин това ще бъде една от последните изяви преди присъединяване й на международното състезание през март в Токио. Веднага след спектакъла в Княжеска градина искащите ще могат да получат картичка с персонален подпис и да се снимат със суперзвездата Фейгин.

Наред с това, осъществяванията на младите ни гении ще бъдат и самобитно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди оборудването публично да затвори порти. Пързалката бе построена по самодейност на „ София – европейска столица на спорта “ и Столична община, като в продължение на цяла зима бе още една опция за жителите и гостите на града за спорт и дейна отмора. Същевременно, софийските възпитаници можеха в избрани часове да се пързалят гратис.

Не пропускайте половинчасовото феерично шоу при закриването на сезона за Ледения парк – на следващия ден, понеделник, 27 февруари, от 19,30 ч на пързалката в Княжеска градина до Орлов мост.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР