Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE

...
Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE
Коментари Харесай

Ледено шоу с Александра Фейгин закрива сезона на ICE PARK SOFIA

Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE PARK SOFIA на следващия ден. До българската звезда във фигурно пързаляне ще бъдат и други от най-хубавите състезателки в този спорт. За повторно тази зима колоритният театър ще даде опция на феновете да следят и приветстват онлайн в центъра на града водещите български фигуристки.

След " Лешникотрошачката и двете кралства " през декември, в този момент още веднъж под хореографията на треньорката Ина Лутай ще се показват и националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия  Лутай. Част от тях преди малко се завърнаха от елитни европейски шампионати, а за самата Александра Фейгин това ще бъде една от последните изяви преди присъединяване й на Световното състезание през март в Токио. Веднага след спектакъла в Княжеска градина искащите ще могат да получат картичка с подпис и да се снимат с Фейгин.

Изпълненията на младите гении ще бъдат и самобитно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди оборудването публично да затвори порти. Пързалката беше построена по самодейност на " София – европейска столица на спорта " и Столична община, като в продължение на цялата зима беше още една опция за жителите и гостите на града за спорт и дейна отмора. Същевременно, софийските възпитаници можеха в избрани часове да се пързалят гратис.

Половинчасовото феерично шоу при закриването на сезона за Ледения парк ще стартира на следващия ден в 19.30 часа на пързалката в Княжеска градина до Орлов мост.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР