Ледената пързалка в Сливен е безплатна за посетители със собствени

...
Ледената пързалка в Сливен е безплатна за посетители със собствени
Коментари Харесай

Добра новина за ледената пързалка в Сливен

Ледената пързалка в Сливен е безвъзмездна за гости със лични кънки, оповестиха от пресцентъра на общината. Останалите заплащат наем за кънки от 8 лв.. Предвидени са отстъпки за постоянните гости – 35 лв. е таксата за кънките при пет визити и 60 лв. – при 10, с което таксата пада на 6 лв.. Съоръжение във формата на пингвин оказва помощ на начинаещите деца да се оправят при първите занимания на леда.

Ледената пързалка работи на шест сесии денем, всяка – по час и половина. В ранните часове нормално идват родители с дребни деца и възпитаници от главния стадий на образование. Най-много фенове на зимните кънки се събират след 18:30  и 21 часа. Сред феновете на кънките към този момент има хора на възраст над 60 години и деца на 4 години. На 20 декември ще се проведат безвъзмездни уроци за начинаещи, без значение от възрастта.

Редовните гости могат да завоюват и сесия с професионален фотограф. Те би трябвало да си създадат фотоси пред един от занимателните постери на входа с надписи „ Разчупи всекидневието и в студените дни ", „ Изпързаляй приятелите си тук " или пред нарисуваната огромна рамка за фотоси „ Усмивка, фотография, ЩРАК! ". Любителските фрагменти се изпращат на Facebook страницата „ Ледена Пързалка Сливен ", с посочен телефонен номер за връзка. Снимките се изпращат до 15 декември, а на 16-ти ще бъде изтеглен спечелилият.

С шоу на леда бе откритаана 2 декември, тази година. Първата ледена пързалка в Сливен беше инсталирана през 2018 година, като тогава оборудването беше с размери от 20 на 15 метра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР