Ледената кралица Асдис Ран е решила да се установи окончателно

...
Ледената кралица Асдис Ран е решила да се установи окончателно
Коментари Харесай

Асдис Ран заживя в София, записа щерка си в българско училище

Ледената кралица Асдис Ран е решила да се откри дефинитивно София, по тази причина прати щерка си Виктория в българско учебно заведение, научи HotArena. Исландката, която бе женена за някогашния състезател на ЦСК Гардар Гуниглаугсон,  не оповестява в кое учебно заведение ще се образова щерка и, само че се похвали със фотография от първия образователен ден в персоналния си профил в Instagram.

Дъщерята на Асдис Ран – Виктория, най-сетне съумя да пристигна при майка си в България. След близо 4-месечна разлъка момиченцето се събра с майка си и двете към този момент са нераззделни. Ледената кралица, както назовават моделката, си разгласява стори в Инстаграм, на което театралничи с дъщеричката си, плод на любовта й с някогашния състезател на ЦСКА Гардар Гунглаугсон. „ Малката ми принцеса дойде в България след 4 месеца в Исландия, поради епидемията от Covid-19 ”, написа Асдис Ран под фотографията.

Ледената кралица Асдис Ран се завърна във фитнес залата след два месеца цялостна изолираност в дома си в София, писа " Телеграф ".  „ Завърнах се в залата след два месеца на цялостна изолираност у дома, единствено ястие и пиянство.  Толкова съм щастлива, че още веднъж мога да упражнявам нека и вие сте по този начин “, написа в персоналния си профил в Инстаграм силиконовата русокоска. Тя прекара в България времето на обществена изолираност през март и април и от време на време си публикуваше фрагменти от жилището или секрети разходки в парка. Ако се нуждаете от персонален треньор в София след рецесията с Covid-19 чувствайте се поканени да се свържете с мен написа още Асдис в обществената мрежа, намеквайки, че желае да смени амплоато си на модел с по този начин известното в последно време фитнес инструктор. По този път потегли и плеймейтката Златка Димитрова, както и носителката на купата „ Мисис Бълагрия “ Маги Сидерова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР