Ледена пързалка радва деца и възрастни в Русе. Атракционът е

...
Ледена пързалка радва деца и възрастни в Русе. Атракционът е
Коментари Харесай

Ледена пързалка радва деца и възрастни в Русе

Ледена пързалка радва деца и възрастни в Русе. Атракционът е с повърхност от 450 кв. метра и е ситуиран пред постройката на Русенската опера в центъра на града, сподели Кунчо Кунчев - шеф на общинското дружество " Общински пазари " в крайдунавския град

Пързалката ще работи без спиране до 15 януари идната година. На разположение на посетителите са 230 чифта кънки.

Пързалката тази година е с нова визия. Има повече светлини, а към оборудването са ситуирани рамка за фотоси и коледна камина. Осигурена е и пощенска кутия, в която децата да пуснат своите писма до Дядо Коледа. А в коледни къщички търговци продават сладки и солени изкушения, както и греяно вино.

Сред посетителите на пързалката през днешния ден беше Сезян и петгодишната й щерка Белла. " Всяка година идваме тук да се пързаляме, защото децата са доста щастливи. Много хубави мероприятия организират в нашия град по време на коледните празници. Весело е, забавно е и е занимателно ", сподели Сезян. 

Кунчев изясни, че пързалката се радва на огромен интерес, като през предходната година са я посетили към 13 000 души . Той сподели още, че цените са едни от най-ниските в страната за прилагане на сходно оборудване, а страстта да се пързаляш с кънки е огромна.

В съботните дни през идния месец приказни герои ще забавляват децата и ще карат кънки дружно с тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР