Лечението на рака е един от основните здравни проблеми за

...
Лечението на рака е един от основните здравни проблеми за
Коментари Харесай

3 необичайни знака на лицето алармират за рак на белия дроб

Лечението на рака е един от главните здравни проблеми за разрешаване на актуалния свят. Според калкулации в тялото ни има към 100 трилиона кафези. Всичко, обвързвано с образуването на тези кафези – по какъв начин те ще работят, по какъв начин ще се трансформират или даже по какъв начин да умират е кодирано в генетичния код на ДНК, написа zdrave.to.

Освен това никой не може да предскаже в коя част на тялото на човек ще се появи онкология. В същото време, в случай че се заловен характерни признаци, това дава по-голям късмет за разкриване рано на заболяването и започване на лекуване.

Ракът на първия или апикалния сегмент на белия дроб със синдром на Панкост има характерни признаци, измежду които са мощна болежка в рамото, която постоянно минава към цялата ръка, както и промени, които настъпват с лицето.

Симптомите на гореспоменатия тип рак са увиснали клепачи, прекомерно дребна зеница на очите и липса на изпотяване от едната страна на лицето.

Всички тези признаци са породени от обстоятелството, че туморът притиска нерва, който идва от шията.

Интересно още е, че неотдавна лекарят и телевизионна водеща Елена Малишева съобщи, че някои промени в лицето могат да демонстрират развиването и на мозъчна онкология.

Малишева споделя, че до момента в който пациентът има мозъчен израстък, при него може да се появят образни промени, забележими в назолабиалните гънки, а появяването на рак се демонстрира още от затруднено говорене и смяна в походката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР