Лечението на младежа струва 300 000 лева. В негова подкрепа

...
Лечението на младежа струва 300 000 лева. В негова подкрепа
Коментари Харесай

Пазарджик събра 33 хил. лв. за Георги Арнаудов

Лечението на младежа коства 300 000 лв.. В негова поддръжка са сложени дарителски кутии, провеждат се спортни събития, базари.

Само за няколко дни са събрани 33 572 лв. за лекуването на 18-годишния Георги Арнаудов от Пазарджик. След като преди старта на образователната година негови учители от Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт приканиха родители и деца да не харчат пари за букети, а да ги дарят за идната терапия на младежа, съвсем всички учебни заведения в града и околни села се отзоваха, а с общите им старания акцията за младежа бележи едно доста положително начало.

Георги е с израстък на таза, който е увредил и някои от костите. Болница в Германия се е заела да го лекува, само че за задачата са нужни общо 300 000 лв..

Кампанията продължава. В почивните дни бяха извършени и благотворителни мачове, средствата от които ще бъдат дадени на младежа. В магазини в Пазарджик, околни градчета и селища, Пловдив и Ямбол са сложени дарителски кутии за него.

Мнозина демонстрираха човешко състрадание към младежа, изправен пред тежко тестване. От няколко дни в обществените мрежи тече и благотворителен базар. Всеки може да предложи движимости, а който пожелае да ги купи, би трябвало да преведе сумата за Георги. Има и уредници, които посредничат на хора, нежелаещи или неможещи да се оправят с банките.

Непрекъснато се раждат нови хрумвания за привличане на приходи. Една от тях: в деня на изборите да се слагат дарителски кутии на входа на изборните секции и да забележим кандидат-кметовете и общинските съветници (както и граждани) какъв брой са съпричастни, предложи Димитрия Церова. Сумата е огромна, само че би трябвало всеки да помогне колкото може. И нека е в точния момент! - приканва още тя.

Разкрита е и банкова сметка за набиране на дарения:

Георги Йорданов Арнаудов (GEORGI YORDANOV ARNAUDOV): BG72RZBB91551011086230, BIC RZBBBGSF, валута - BG Lеva, Райфайзенбанк.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР